Kur'an kurslarına ilgi artıyor

Kur

İl Müftüsü Bekir Gerek, 2013-2014 faaliyetleri kapsamında Kur'an Kursu'na 4 bin 630 kişinin katıldığını söyledi. Vaizlerin yüz yüze vaazların gelişimi için eğitim verildiğini belirten Gerek, vaizlerin yüzde 84'üne eğitim verildiğini açıkladı.

YILIN HER DÖNEMİ KURS AVANTAJI
Kırıkkale’de önemli faaliyetler ve çalışmalar yaptıklarını belirten İl Müftüsü Bekir Gerek, Kur’an kurslarına ilginin giderek arttığını ve bu konuda önemli hedeflere ulaştıklarını söyledi. Herkesin büyük ilgi gösterdiği kurslarla ilgili bilgiler veren Gerek, yılın her dönemi Kur’an kurslarının herkese açık olduğunu hatırlattı.

4 BİN 630 KURSİYER KATILDI
Gerek, 2013-2014 faaliyetleri kapsamında Kur’an Kursu’na 4 bin 630 kişinin katıldığını söyledi. Vaizlerin yüz yüze vaazların gelişimi için eğitim verildiğini belirten Gerek, vaizlerin yüzde 84’üne eğitim verildiğini açıkladı. Nur Camii’nin de Kırıkkale’nin tarihi bir simgesi olacağını belirten Gerek, inşaatın son sürat devam ettiğini ve çok az bir inşaat kaldığını ifade etti. Akşam saatlerinde Nur Cami’nden verilen ışık süliletinin Kırıkkale’ye çok farklı bir manzara oluşturduğunu belirten Gerek, verilen emeklerin boşa çıkmadığını kaydetti.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ